Νέα & Δραστηριότητες

Μεγάλη διάκριση για το W4Life στα Healthcare Business Awards 2017

Δύο βραβεία, ένα χρυσό και ένα ασημένιο απέσπασαν o Σύλλογος Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών “Κ.Ε.Φ.Ι.” Αθηνών  και οι Γυναίκες στην Ογκολογία (W4O Hellas) για την διαδικτυακή πλατφόρμα και την εφαρμογή της Ελληνικής Συμμαχίας για τον Μεταστατικό Καρκίνο του Μαστού (W4Life), στην τελετή απονομής των Healthcare Business Awards 2017.

Στην κατηγορία e-Health – Ψηφιακές εφαρμογές για την ενημέρωση και ολοκληρωμένη φροντίδα ασθενών η Ελληνική Συμμαχία για τον Μεταστατικό Καρκίνο του Μαστού (W4Life) τιμήθηκε με το χρυσό βραβείο (Gold), ενώ στην κατηγορία Δράσεις με στόχο την ενημέρωση / ευαισθητοποίηση / πρόληψη τιμήθηκε με το ασημένιο βραβείο (Silver).

Τα βραβεία παρέλαβαν η πρόεδρος  του Συλλόγου Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών “Κ.Ε.Φ.Ι.” Αθηνών Ζωή Γραμματόγλου και η Παθολόγος-Ογκολόγος, Επιστημονικός Υπεύθυνος Ογκολογικού Τμήματος Ασκληπιός  και  μέλος της συντονιστικής επιτροπής των Γυναικών στην Ογκολογία “W4O Hellas” Ζένια Σαριδάκη.

Η φετινή τελετή που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά από το Health Daily και την Boussias Communications πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Τα βραβεία έχουν σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την επιχειρηματική αριστεία, την καινοτομία, τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τις βέλτιστες πρακτικές επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών του κλάδου της Υγείας.

Σε αυτό το πλαίσιο βραβεύτηκαν Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις, Επιχειρήσεις Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού, Νοσοκομεία-Ιδιωτικές Κλινικές,  Σύλλογοι Ασθενών, ΜΚΟ, Ιατρικές Επιστημονικές Εταιρείες, Πανεπιστήμια-Ερευνητικά Κέντρα-Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, εταιρείες e-Health, Εθνικές / Περιφερειακές Πρωτοβουλίες για την Υγεία αλλά και επιχειρήσεις εκτός του κλάδου της Υγείας.

Ο Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ, Νίκος Βέττας στον χαιρετισμό του ανέδειξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Υγείας στο σχεδιασμό όλων των σύγχρονων κρατών. Τόνισε ότι η τάση για το ορατό μέλλον είναι ότι θα αυξάνεται συνεχώς η δημόσια και η ιδιωτική δαπάνη για την υγεία, ενώ αυξητική τάση θα έχουν και οι επενδύσεις του ιδιωτικού τομέα στις υπηρεσίες υγείας, με έμφαση στην εξωστρέφεια και πρόσθεσε ότι η  πρόκληση για το δημόσιο σύστημα υγείας -ειδικά στη χώρα μας- είναι η απάντηση στο ερώτημα: «Κρατικό σύστημα ή ευρύτερα δημόσιο σύστημα υγείας», ώστε να παρέχονται και τα κατάλληλα κίνητρα.

Ευχαριστούμε θερμά τα  Healthcare Business Awards για την μεγάλη τιμή και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε το έργο μας, για ενημέρωση και υποστήριξή όλων των γυναικών με Μεταστατικό Καρκίνο Μαστού, όπου και αν ζουν στην Ελλάδα.

Σας καλούμε να επισκεφτείτε την διαδικτυακή πλατφόρμα  www.w4life.gr/ και να κατεβάσετε την εφαρμογή w4life.gr αν διαθέτετε smartphone.