Νέα & Δραστηριότητες

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου 2016, 4 Φεβρουαρίου – ‘Χέρια που Μιλούν – Talking Hands Campaign’

Οι Γυναίκες στην Ογκολογία (W4O-Hellas) συμμετέχουν στην καμπάνια του UICC για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου (World Cancer Day 2016) και παίρνουν μέρος στην παγκόσμια εκστρατεία “Talking Hands” με σύνθημα: “We Can – I Can”.“We Can-I Can”.

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, στο ξενοδοχείο Χίλτον στην Αθήνα, οι ‘Γυναίκες στην Ογκολογία’ συζητούν για την σημασία και το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου και ενημερώνουν για το νέο πρόγραμμα υποστήριξης για τον Μεταστατικό Καρκίνο του Μαστού, το οποίο έχει βραβευτεί από την Παγκόσμια Οργάνωση για τον Έλεγχο του Καρκίνου (UICC).

 

Επίσης, συμμετέχουμε στην μεγάλη παγκόσμια εκστρατεία ‘Talking Hands – Χέρια που Μιλούν’, με στόχο να διαδώσουμε το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να πολεμήσουμε τον καρκίνο και με σύνθημα ‘Μπορούμε-Μπορώ, We Can – I Can’.

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 ελάτε να στείλουμε μαζί ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης, κοινωνικής προσφοράς, διαφορετικής δράσης!

Σας περιμένουμε στο τραπέζι των ‘Γυναικών στην Ογκολογία’ για να ενώσουμε πολλά ‘Χέρια που Μιλούν’ (Talking Hands), να γράψουμε στην παλάμη μας το σύνθημα We Can – I Can (Μπορούμε – Μπορώ), να τραβήξουμε φωτογραφίες, και με τα hashtags #WeCanICan #WorldCancerDay #TalkingHands να τις αναρτήσουμε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και να ενωθούμε με όλα τα άλλα ‘Χέρια που Μιλούν’ απ’ όλο τον κόσμο!

Σας καλούμε επίσης από σήμερα και για όλη την εβδομάδα, ως τις 4 Φεβρουαρίου να γράψετε το μήνυμά σας στην παλάμη σας, να το φωτογραφίσετε και με τα hashtags #WeCanICan #WorldCancerDay #TalkingHands #w4o_Hellas να αναρτήσετε τη φωτογραφία στα προφίλ σας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας μήνυμα, τι είναι αυτό που μπορείτε εσείς να κάνετε στην μάχη κατά του καρκίνου.

 

Για παραδείγματα επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες https://www.w4ohellas.org , http://www.uicc.org ή τις σελίδες μας στο Facebook www.facebook.com/womeninoncology  https://www.facebook.com/uicc.org/

Οι φωτογραφίες σας θα εμφανιστούν όλες στην ιστοσελίδα http://www.worldcancerday.org

Μπορείτε να αφιερώσετε την φωτογραφία σε ένα δικό σας πρόσωπο και αν θέλετε να την δημοσιεύσετε στην σελίδα μας στο Facebook www.facebook.com/womeninoncology. Θα χαρούμε η σελίδα μας να γεμίσει με δικές σας φωτογραφίες και μηνύματα.

Οι W4O-Hellas φέρνουν μαζί τις γυναίκες γιατρούς με τις γυναίκες ασθενείς και τις οικογένειές τους, δημιουργώντας ένα πρωτοπόρο δυναμικό δίκτυο υποστήριξης, ενημέρωσης και ουσιαστικής κοινωνικής προσφοράς με επίκεντρο τη γυναίκα ασθενή με καρκίνο στη χώρα μας.